A
szerelem
átformál.
Elég bátor
vagy
hozzá?

Már kapható a könyvesboltokban és itt is megrendelheted

A harmincas évei elején járó Amira természetesnek veszi, hogy a szépsége elég valuta a könnyebb, fényűző élethez. Nem foglalkozik azzal, hogy milyen út vezetett az anyagi gondtalansághoz, mint ahogy az sem érdekli, mit hoz a jövő. A férfiakat leginkább eszköznek tekinti a céljai eléréséhez. Ebbe a felszínes csillogásba szivárog be egy új érzelem, amely alattomos módon bomlasztja szét az eddig felrakott kereteket, hozza közelebb Amirát lenézett, vidéki nővéréhez,

 

Rebekához, és készteti arra, hogy végiggondolja, ki is ő valójában. Vályi-Nagy Erika első regénye megrendítően őszinte könyv a választásaink fontosságáról, látszat és valóság ellentmondásairól, bántásokról és megbocsátásokról, menekülésről és maradásról, mindannyiunk dilemmáiról.

Vályi-Nagy Erika jól ismeri az emberi kapcsolatok legmélyebb igazságait. Ismer minket. Rólunk ír. Ezért szeretem olvasni.

Pór Attila, Nők Lapja


A könyvek, a bennük rejlő témák mindig megtalálnak. A Törtarany is ilyen volt. Nem csak a felszínt, hanem a mélységet is megmutatta. Segítség a tini lányomnak is eligazodni egy kusza világban.

Rengei Ágnes


Alig tudtam letenni a könyvet! A főszereplők sorsa a szemünk láttára alakul, életszerű, emberi és izgalmas történet. Várom a folytatást!

Lukács Katalin


VÁLYI-NAGY ERIKA

TÖRTARANY